Skip to content

Klimaatmars 2021

Kom op zaterdag 6 november naar de grootste Klimaatmars die ons land ooit heeft gezien. En neem je vrienden, familie en buren mee. Met duizenden mensen geven wij een stevig signaal aan de overheid: Klimaatactie. Nu! 

De opwarming van de aarde gaat met een hoger tempo dan wetenschappers verwacht hadden. Het poolijs smelt sneller dan ooit en droogtes, bosbranden en overstromingen zijn heftiger dan voorheen. Dit najaar zetten wij daarom druk op de politiek om ervoor te zorgen dat zij eindelijk een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid gaan voeren. We hebben jou hier bij nodig!
Het is bovendien een belangrijke datum want alle grote wereldleiders vergaderen op dat moment over het klimaat tijdens de COP26. Daarom is er op deze dag niet alleen een actie in Amsterdam, maar ook in bijvoorbeeld Glasgow en Londen.

Wanneer: Zaterdag 6 november 2021
Waar: Verzamelen op station Hoorn (voorkant)
Hoe laat: 10:45
Voor wie: Iedereen is welkom op de Klimaatmars.

Samen reizen:
Wil je samen met ons op weg naar Amsterdam (op een groepsticket) en/of wil je helpen met mobiliseren van de inwoners van Westfriesland? Geef je dan hieronder op.

Wil je liever op eigen initiatief naar Amsterdam? Zorg dan dat je om 13:00 op de Dam bent.
Als je als eerste op de hoogte wilt zijn van de route en sprekers en rechtstreeks informatie ontvangen van de landelijke Klimaatcrisis Coalitie? Dan kun je je gegevens hier achterlaten.

Via deze link kun je kijken en lezen hoe het Klimaatalarm op 14 maart in Hoorn was.

Lukt het niet om er deze keer bij te zijn, maar wil je je wel inzetten voor Operatie Klimaat Westfriesland? Dan kun je je via deze link aanmelden.

06 - 11 - 2021
13:00 Starttijd
Amsterdam, De Dam
Wij vertrekken om 10:45 vanaf Station Hoorn