Skip to content

Benefiet in de kas

Op zaterdag 18 december voeren wij actie voor Serious Request van 3FM. 
Het Glazen Huis in Amersfoort, waarin vier 3FM-dj’s van 18 t/m 24 december worden opgesloten, staat symbool voor een broeikas waarin de temperatuur letterlijk tot grote hoogte kan stijgen. De opbrengst van de actie gaat dit jaar naar het WNF in de strijd tegen ontbossing en klimaatverandering. Samen met GroenLinks Hoorn en WEEFF-radio besloten wij ons steentje hieraan bij te dragen in de vorm van een Benefiet in de kas.

Geweldige acties zijn hiervoor op touw gezet die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden:

Online veiling

Neem bijvoorbeeld de online veiling met prachtige diensten en producten van ondernemers uit de regio.
Zo kun je voor een jaar een fruitboom adopteren bij MAK Blokweer en de gehele oogst van je appel-, peer- of pruimenboom verorberen. Of zelf een boompje planten met een cadeaupakket van Geef een boompje uit Westwoud.
Suppen bij Supspirit, varen in een boot van gerecycled plastic bij Clean2Anywhere, een online presentatiecoaching van het Nederlands Presentatie Instituut volgen, een warme muts van Milieudefensie op je hoofd zetten, een cover aanvragen van de lokale bands Olieplatform of De Mannen van Stavast of een rondleiding volgen door het Voedselbos bij Het Streekbos; er is voor ieder wat wils.
Bekijk alle items en bied mee op benefietindekas.nl

Supmarathon

Daarnaast een heldenactie in de haven van Hoorn: Marion van der Bijl zet een muts op en gaat zoveel mogelijk rondjes suppen zonder in het water te vallen. Wil je haar sponsoren? Dat kan via deze site.

Tweedehands markt

In de kas van de Historische Tuin in Blokker (Koewijzend 4) vindt ondertussen een tweedehands markt plaats.
Wil je hiervoor spullen doneren? Dat kan dat tussen 11:30 en 13:00.
Tussen 14:00 en 17:00 kun je vervolgens Coronaproof komen shoppen in de prachtige doorloopkas.

Live-uitzending

Op WEEFF radio wordt tussen 15:00 en 17:00 live verslag gedaan van deze actie en wordt er continu geschakeld tussen de diverse acties. Ook de covers van Olieplatform en De Mannen van Stavast worden hier ten gehore gebracht.

Aan welk van deze acties draag jij je steentje bij? We zien je graag op 18 december!

18 - 12 - 2021
11:30 Starttijd
Hoorn