Skip to content

SUPer SKOON

SUPer SKOON

Heerlijk op de sup het water op, gewapend met een grijpstok, om ons mooie Westfriesland een ‘stukkie skoner’ te maken. 
Bekijk hier de foto’s en verhalen van onze SUPer SKOON – SUPerhelden in actie.

SUPer SKOOn - Sup it up Alkmaar 8 juni 2021

Ik ben blij dat ik gegaan ben!

Esther

Deze World Ocean Day was een toepasselijke dag om te voorkomen dat zwerfafval de stad uit drijft en koers zet richting de oceaan. Met het zonnetje op de bol peddelden we door Alkmaar. Nanda van El Kombi is hier al jaren actief op het water en heeft al enorm veel opgeruimd. Toch wisten we ook hier nog genoeg rommel te vinden.
Dankzij Nanda’s inspanningen zijn hier in Alkmaar afvalbakken langs de waterkant geplaatst, waardoor je onderweg je volle emmer kunt legen. Handig!

SUPer SKOON Langedijk 30 mei 2021

Het is altijd heerlijk om op het water te zijn. En in combinatie met iets goeds doen voor het milieu is dat helemaal top!

Corjan

Wat een mooie tocht door het Duizend Eilandenrijk in Broek op Langedijk. Toch waren onze ogen vooral op de walkanten gericht
“Zie ik daar wat glinsteren?” Bloedfanatiek werd elk stuk vuil uit het water gevist. Geweldig om samen zo positief bezig te zijn.

SUPer SKOON Hoorn 29 mei 2021

We hebben ons best gedaan, en het was nog leuk ook!

Manuela

Vandaag was het NL Doet. In Hoorn staken de inwoners zowel op het land als op het water de handen uit de mouwen. De complimenten vlogen over en weer, wat een heerlijke positieve vibe. Halsbrekende toeren werden uitgehaald om de laatste plastic tassen uit de rietkragen te vissen, een opvallende lenigheid werd hier tentoongespreid.

SUPer SKOON Ursem 13 mei 2021

Mijn dag kan niet meer stuk!

Franca

De aftrap van de SUPer SKOON actie was op de Ursemmerplas. Hier was men heel nieuwsgierig naar wat wij nou eigenlijk aan het doen waren, de supsport leek hier nog niet zo bekend. De Ursemmers bleken een redelijk skoon volkje, want we moesten héél goed speuren om hier wat te vinden. De complimenten voor Ursem!

Dat mag ook wel in de krant

Met dank aan:

Bekijk ook deze berichten: